Over de site makers
De website www.campingfrankrijk.f2s.com wordt onderhouden door Arjan Klunder. Mijn familie en ik kamperen al vanaf 1985 op La Chazalet. Wij verbaasden ons altijd over het feit dat het zo rustig was op de camping en wilden de eigenaars (Annie en Jean Serillon) helpen om de camping meer bekendheid te geven. 
De website bestaat nu twee jaar en wordt nog regelmatig uitgebreid. We hopen u daarmee een zo goed mogelijk beeld te geven. Als u toch nog vragen heeft kunt u altijd mailen: lachazalet@tiscali.nl 

Aansprakelijkheid
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons verstrekte informatie. Het gebruik van de inhoud van deze internetsite geschiedt op eigen verantwoordelijkheid. Wij dragen enkel zorg voor informatieverstrekking over de camping en het doorsturen van reserveringsaanvragen naar de familie Serillon (de campingeigenaar) in Frankrijk. 

Frankrijk Link-Pagina
Links naar sites buiten "Camping La Chazalet" zijn alleen opgenomen als service naar onze gebruikers. Het feit dat deze links op onze site zijn opgenomen betekend op geen enkele wijze dat wij verantwoordelijk zijn voor de informatie die op die sites is opgenomen, noch voor het gebruik van die sites. Periodiek wordt gecontroleerd of de links nog actief zijn. Nieuw links kunt u hier opgeven: link aanmelden.

Verslag Pagina
Alle reacties op deze pagina zijn afkomstig van mensen die op Camping La Chazalet hebben gekampeerd. Wij verklaren hierbij de reacties van de mensen niet te hebben aangepast, maar letterlijk te hebben geciteerd. Wel zijn soms passages weggelaten om een reactie wat in te korten. Indien u contact wenst op te nemen met een van de briefschrijvers kunt u ons mailen. Wij vragen dan aan de briefschrijver of wij zijn of haar e-mail adres aan u door mogen geven.

Copyright
Op teksten, foto's en grafische elementen van deze site alsmede de lay-out rusten auteursrechten. Het copyright berust bij Arjan Klunder. Voor gebruik van de inhoud van www.campingfrankrijk.f2s.com  is schriftelijke goedkeuring van de auteur vereist. Goedkeuring wordt alleen gegeven indien de informatie voor persoonlijk gebruik is (niet voor commerciŽle doeleinden), zolang de tekst niet wordt aangepast en de bron (www.campingfrankrijk.f2s.com) duidelijk wordt aangegeven. Als de content op internet gepubliceerd wordt, is een link naar deze site verplicht. Alle rechten die niet expliciet genoemd zijn, zijn gereserveerd. Verdere informatie over copyright: lachazalet@tiscali.nl 

Privacy
Alle persoonlijke gegevens die je ons verstrekt, worden nooit doorgegeven aan anderen. De wet op de privacy zegt ook dat je inzage hebt in je persoonlijke gegevens die in ons bestand aanwezig zijn. Je hebt hierbij het kosteloze recht op inzage, het kosteloze recht op verbetering van de gegevens en het recht op verzet tegen later gebruik van je gegevens voor doeleinden van direct marketing (We kunnen je maximaal 1 keer per maand een mailtje sturen over ontwikkelingen van de website of over de camping). Inzage kan door een mailtje te sturen. 

 

Naar de hoofdpagina van Camping La Chazalet